Κατασκευαστής: Huawei
Κωδικός: C300350
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Τιμή:

143,00€
Τιμή Δόσεων:

151,98€

Επικοινωνία
  • Email

    info@pricecom.gr

  • Phone

    210-8250833

ΦΟΡΜΑ

Ασύρματη τεχνολογία Bluetooth 4.2
Τα ασύρματα ακουστικά Huawei FreeBuds διαθέτουν τεχνολογία Bluetooth 4.2, που σημαίνει ότι θα επωφεληθείτε από τη βελτιωμένη συνδεσιμότητα και την εύκολη σύνδεση των συσκευών σας. Με ένα εύρος 10 μέτρων δεν υπάρχει ανάγκη για καλώδια ή για να κάθεστε δίπλα στην πηγή μουσικής σας. Επιπλέον, μετά από μια απλή διαδικασία αντιστοίχισης, το FreeBuds θα συνδεθεί αυτόματα στη συσκευή σας αφού αφαιρεθεί από την παρεχόμενη θήκη.

Εξαιρετική ποιότητα ήχου
Απολαύστε μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης ήχου με τα Huawei FreeBuds, τα οποία διαθέτουν ισορροπημένους βραχίονες, δυναμικούς οδηγούς για να προσφέρουν ήχο υψηλής ευκρίνειας  και βαθιά μπάσα.

AAC ενσωματωμένη τεχνολογία για την παροχή ήχου υψηλής ανάλυσης
Ενσωματωμένο στα ασύρματα ακουστικά FreeBuds, είναι η τεχνολογία AAC, η οποία βελτιώνει την απόδοση μετάδοσης για να προσφέρει ρεαλιστικούς ήχους υψηλής ανάλυσης.

Crystal clear hands-free
Με 4 ενσωματωμένα μικρόφωνα, τα ασύρματα ακουστικά Huawei FreeBuds κάνουν απλές κλήσεις hands-free, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να αφήσετε το τηλέφωνό σας στην τσέπη σας ενώ λαμβάνετε την κλήση σας.

Εύχρηστα χειριστήρια
Με ενσωματωμένους αισθητήρες G, ο έλεγχος του FreeBuds γίνεται εύκολα. Με διπλό πάτημα των ακουστικών θα ενεργοποιηθεί ο βοηθός φωνής, η απάντηση / τερματισμός κλήσεων και η αναπαραγωγή / παύση της μουσικής.

Εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας με ενσωματωμένη θήκη φόρτισης
Με διάρκεια παιχνιδιού έως και 10 ώρες με τη θήκη φόρτισης, θα μπορείτε να ακούτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να χρειάζεται να φορτίζετε συνεχώς τα ακουστικά σας. Εντυπωσιακά με μία μόνο φόρτιση, το FreeBuds παρέχει έως και 3 ώρες χρόνο αναπαραγωγής


Αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Σχετικά Προϊόντα
Image
Image