Κατασκευαστής: Garmin
Κωδικός: E010029
Διαθεσιμότητα: Εκτός Αποθέματος

Τιμή:

39,80€
Τιμή Δόσεων:

42,30€

Επικοινωνία
  • Email

    info@pricecom.gr

  • Phone

    210-8250833

ΦΟΡΜΑ

Το GARMIN Activity Tracker Vivofit Junior αποτελεί μία συσκευή καταγραφής των ημερήσιων δραστηριοτήτων, ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά. Με τον τρόπο αυτό, ενθαρρύνεις από μικρή ηλικία τον υγιεινό τρόπο ζωής σε καθημερινή βάση και δίνεις το απαραίτητο κίνητρο για την ώθηση στον αθλητισμό, με περιπέτειες που ξεκλειδώνουν διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά γεγονότα που επιβραβεύουν έξυπνα το παιδί για την επίτευξη του στόχου. Το GARMIN Activity Tracker Vivofit Junior δεν χρειάζεται φόρτιση, είναι αδιάβροχο σε βάθος έως και 50 μέτρα, ενώ είναι ελαφρύ και ασφαλές ώστε το παιδί  να το φοράει καθημερινά.

Το GARMIN Activity Tracker Vivofit Junior συνοδεύεται από μια ειδική εφαρμογή που απευθύνεται στους γονείς και μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν στις συμβατές Android και iOS συσκευές. Μέσω αυτής, είσαι σε θέση να λαμβάνεις μια περίληψη του ημερήσιου στόχου δραστηριότητας 60 λεπτών, συμπεριλαμβανομένων των βημάτων και του ύπνου.

Στο GARMIN Activity Tracker Vivofit Junior εμφανίζεται μια κόκκινη μπάρα στην υψηλής ανάλυσης και ευανάγνωστη στον ήλιο οθόνη, καθώς δεν επηρεάζεται από τις αντανακλάσεις, ώστε να «υπενθυμίζει» στα παιδιά να παραμένουν δραστήρια. Επίσης, διαθέτει ρολόι και εμφάνιση ημερομηνίας, καθώς και χρονόμετρο, για να το χρησιμοποιούν σε καθημερινές εργασίες, όπως η μελέτη για το σχολείο ή το βούρτσισμα των δοντιών.

  Το GARMIN Activity Tracker Vivofit Junior είναι πραγματικά η ιδανική επιλογή της κατηγορίας για το παιδί σου, καθώς η άθληση και η υγιεινή ζωή θα γίνουν παιχνίδι και θα το εισάγουν στις έννοιες αυτές με έξυπνο και παιδαγωγικό τρόπο.

Γενικά
 
Κατασκευαστής
GARMIN
Εγγύηση
2 έτη
Συνδεσιμότητα
 
Προφίλ bluetooth
Bluetooth Smart
Διαστάσεις & Μπαταρία
 
Χρόνος αναμονής
1 χρόνος +
Τεχνικά χαρακτηριστικά
 
Βάρος
17,50 g

 

Αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Image
Image