Κατασκευαστής: OEM
Κωδικός: W000051
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο / Άμεση παραλαβή

Τιμή:

9,00€
Τιμή Δόσεων:

9,57€

Επικοινωνία
  • Email

    info@pricecom.gr

  • Phone

    210-8250833

ΦΟΡΜΑ

Το Πακέτο περιλαβάνει:

Θήκη Xqisit Folio Rana για Samsung Galaxy S5 Red​

Προστατέψτε το Samsung Galaxy S5 από γρατσουνιές και άλλες εκδορές με την παρακάτω θήκη. Είναι τύπου Book ώστε να προστατέψει το κινητό σας .

Τύπος θήκης: Book
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Παρέχει πλήρη πρόσβαση στις υποδοχές.
Συμβατότητα: Samsung Galaxy S5

Tempered Glass (άθραυστο) 9H για Samsung Galaxy S5

Screen protector κατασκευασμένο από γυαλί που έχει υποστεί ειδική θερμική επεξεργασία για να αυξηθεί η αντοχή του σε προσκρούσεις γρατζουνιές και άλλου είδους φθορές.
Το γυαλί κρατά πάντα τη διαφάνεια του και το χρώμα του ποτέ δεν αλλάζει. Η περιμετρική επιφάνεια του γυαλιού έχει υποστεί επεξεργασία (ειδικό τρόχισμα) ώστε το τελείωμα του screen protector να μην προεξέχει και να είναι λείο.
Το προϊόν είναι φιλικό προς το περιβάλλον και δεν προκαλεί ρύπανση. Διαθέτει ειδικό κάλυμμα προστασίας κατά δακτυλικών αποτυπωμάτων , και υγρών όπως είναι λάδι-νερό -οξέα.
Το screen protector είναι πάρα πολλή λεπτό (μόλις 0,20 mm) και διατηρεί τις ιδιότητες του ακόμη και κάτω από θερμοκρασία των 420 βαθμών! Πάχος της ειδικής επίστρωσης προστασίας ,12um ,πάχος της επιφάνειας 8-9 H.
Με υψηλό συντελεστή προστασίας προκειμένου να αποφεύγεται η θραύση του γυαλιού ή το σπάσιμο του. Τέλεια εφαρμογή , εύκολη τοποθέτηση ή αφαίρεση του. Τέλεια ανταπόκριση στη λειτουργία της οθόνης.
Συστήνεται ισχυρά η παράλληλη χρήση θήκης κινητού τηλεφώνου , ώστε να αποφευχθούν μικρό σπασίματα στις άκρες της μεμβράνης σε περίπτωση πρόσκρουσης. Ακόμη και σε περίπτωση θραύσης του γυαλιού η οθόνη και η λειτουργία του κινητού σας δεν θα επηρεαστούν.

Αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Captcha
Image
Image