ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

 

Αποστολές γίνονται μόνο εντός Ελλάδος με ACS Courier

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

 

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (ACS courier). Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

 

Ο χρόνος παράδοσης που ορίζει η μεταφορική εταιρία για την παράδοση των δεμάτων είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται οι καθορισμένες από την εταιρία ως «δυσπρόσιτες περιοχές»). Για μεταφορές που έχουν καθυστερήσει από εξωγενείς παράγοντες (απεργίες, κλείσιμο δρόμων, ακραία καιρικά φαινόμενα κλπ.) το κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη.

 

Χρόνος Παράδοσης:

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η αποστολή πραγματοποιείται σε διάστημα 1 έως 3 εργάσιμων ημερών εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο. Εάν η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη και καταχωρηθεί πριν από τις 16.00 θα αποστέλλεται ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ .

 

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει. Η ευθύνη παράδοσης σε αυτή τη περίπτωση βαραίνει την εταιρεία courier αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη των 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας στην εταιρεία courier.

Για να μάθετε εάν η περιοχής σας κατατάσσεται στη λίστα των δυσπρόσιτων περιοχών ακολουθείστε αυτόν το σύνδεσμο.

 

https://www.acscourier.net/el/myacs/ta-ergaleia-mou/anazitisi-perioxwn/

 

 

Έξοδα αποστολής:

 

Χρέωση Αποστολής: 3,00€

 

 Αντικαταβολή: 2,00€.

 

 

 *Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας, λαμβάνετε ηλεκτρονικό μήνυμα με τον αριθμό αποστολής προκειμένου να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας από την ιστοσελίδα της ACS Courier.

 

https://www.acscourier.net/el/web/greece/track-and-trace

 

Σε περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα της ACS, το δέμα παραμένει στο εκάστοτε τοπικό υποκατάστημα 3 μέρες και μετά με εντολή δική μας επιστρέφεται στον αποστολέα.

 

 

*** ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! ! Σε περίπτωση παραλαβής χτυπημένης συσκευασίας παρακαλούμε να ενημερώνετε άμεσα την εταιρεία ταχυμεταφορών και το τμήμα πωλήσεων της Pricecom.

 

 

*(Λόγο του νέου Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), ο παραλήπτης του δέματος θα πρέπει να είναι ο ίδιος με αυτόν που αναγράφει η αποστολή ειδάλλως θα πρέπει να ενημερώνει ο πελάτης την εκάστοτε επιχείρηση (είτε τηλεφωνικά, είτε γραπτώς στις παρατηρήσεις της παραγγελίας) ότι ο παραλήπτης θα είναι άλλος πέραν του ιδίου, επιδεικνύοντας πάντα επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.)


 

Αν παραγγείλατε προϊόν με ένδειξη διαθεσιμότητας:

 

«ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ» η παραγγελία σας θα αποσταλεί σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών. Εάν η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη και καταχωρηθεί πριν από τις 16.00 θα αποστέλλεται ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ και θα παραδίδετε την επόμενη εργάσιμη.

 

 

«ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος. Ο χρόνος παράδοσης τέτοιων παραγγελιών ορίζεται κατά προσέγγιση έως 30 ημέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προμηθευτών μας.

 

 

«ΠΑΡΑΔΟΣΗ 4-10ΗΜΕΡΕΣ» η παραγγελία σας θα αποσταλεί σε διάστημα 4-10 ημερών.