1) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας:

Το κατάστημα δεν δέχεται πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες Diners και American Express (AMEX).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της PRICECOM ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ Ε.Π.Ε δέχεται  τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και όλες τις χρεωστικές κάρτες. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρική πιστωτικής κάρτας, με την ταυτότητα του.

* Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας εφ΄απαξ ή με δόσεις

2) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε τον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. 

Η μέθοδος της αντικαταβολής χρεώνεται 3€

Υπάρχει έξτρα κόστος μεταφορικών. 


3) Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

Με κατάθεση στoυς  παρακάτω Τραπεζικούς μας Λογαριασμούς.  

Υπάρχει έξτρα κόστος μεταφορικών. 

 EUROBANK

IBAN GR2602600480000250200163936 

0026.0048.25.0200163936

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ :PRICE COM ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΙΝ. ΤΗΛΕΦ. ΕΠΕ


Παρακαλούμε όπως εισάγετε ως αιτιολογία κατάθεσης τον κωδικό της παραγγελίας σας. Μετά την κατάθεση χρημάτων, το λογιστήριο μας, ενημερώνεται άμεσα μέσω του αυτοματοποιημένου μας συστήματος για την πληρωμή σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά θα λάβετε σχετικό e-mail με θέμα «Επιβεβαίωση πληρωμής». 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εμβάσματα που γίνονται από διαφορετικές τράπεζες από αυτές που διαθέτει λογαριασμό το κατάστημα τα έξοδα των τραπεζών επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον εντολέα.

4) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας στο κατάστημα:

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο  κατάστημα της PRICECOM ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ Ε.Π.Ε

Αγορά με Δόσεις: Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα με δόσεις (έως 12) μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η πολιτική των τιμών των προϊόντων της PRICECOM ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ Ε.Π.Ε είναι ίδια σε όλα μας τα κανάλια διανομής της : καταστήματα, κατάλογοι, ηλεκτρονικό κατάστημα. Ωστόσο σε επιλεγμένα προϊόντα δημιουργήσαμε τις ονομαζόμενες «WebOffer» προσφορές, όπου η τιμή τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα διαφέρει από τα υπόλοιπα κανάλια διανομής και ισχύει μόνο για αγορές μέσω αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος και αποστολή είτε στο χώρο σας είτε σε κατάστημα της επιλογής σας για παραλαβή. Σε κάθε περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών και των τιμών που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων. Για το λόγο αυτό σάς συνιστούμε και στις περιπτώσεις «WebOffer» προσφορές, πριν από κάθε πληρωμή και την ολοκλήρωση της παραγγελία σας να επικοινωνείτε για επιβεβαίωση της τιμής αυτής με το κατάστημα μας στο 2108250833 ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς τιμοκαταλόγους του ηλεκτρονικού καταστήματος Pricecom.gr, συμπεριλαμβάνεται και ο σχετικός Φ.Π.Α.(24%).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα pricecom.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος αναπροσαρμογής των τιμών των προϊόντων που διαθέτει στις αποθήκες του.