ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

 

Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών με τους παρακάτω τρόπους.

 

Αντικαταβολή

Μπορείτε να επιλέξετε μέθοδο πληρωμής αντικαταβολή και πληρώστε με μετρητά στην εταιρία ταχυμεταφορών (ACS courier) κατά την παράδοση .

Η υπηρεσία της αντικαταβολής  χρεώνεται 2€ ανά αποστολή.

Σας ενημερώνουμε πως (βάσει νόμου 4446/2016)  για πληρωμές μέσω POS καθώς και για αγορές άνω των 499,99€,εφόσον  έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής αντικαταβολή ,οι πληρωμές πρέπει να πραγματοποιούνται  μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτα, στην εταιρεία ταχυμεταφορών της περιοχή σας και ΟΧΙ με μετρητά.

 

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Τράπεζα Eurobank

 

 Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0048.25.0200163936

 IBAN: GR2602600480000250200163936

 Δικαιούχος: PRICE COM ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΙΝ. ΤΗΛΕΦ. ΕΠΕ

 

 

Μπορείτε να επιλέξετε μέθοδο πληρωμής Τραπεζική Κατάθεση για την εξόφληση της παραγγελίας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω τράπεζας ή ηλεκτρονικά μέσω e-banking.

Στην αιτιολογία κατάθεσης αναγράψτε τον αριθμό της παραγγελίας σας  καθώς επωνυμία ή το ονοματεπώνυμο σας για την διασταύρωση της πληρωμής.

Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του τελικού ποσού της παραγγελίας (τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον αγοραστή)

Στην περίπτωση που η κατάθεση πραγματοποιείται από άλλη τράπεζα και έχει επιπρόσθετα έξοδα παρακαλούμε δηλώστε ότι χρεώνεστε εσείς τα έξοδα της τράπεζάς (OUR) μην βάζετε χρέωση των εξόδων από κοινού (SHA).

 

Πληρωμή online με πιστωτική - χρεωστική κάρτα

Αναγνωρίζοντας την ύψιστη σημασία της προστασίας προσωπικών δεδομένων και της ασφάλειας των συναλλαγών, χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζουμε ταχύτητα και αξιοπιστία, παρέχοντας παράλληλα σε εσάς, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε κάθε περίπτωση.

 

Πληρωμή με Πιστωτική κάρτα - Χρεωστική κάρτα.

Το κατάστημα δεν υποστηρίζει δόσεις.

 

Στο χώρο του καταστήματος ΔΕΝ υποστηρίζονται πληρωμές με κάρτες Diners , PayPal & American Express

Δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για χρήση Πιστωτικών και Χρεωστικών Καρτών στο κατάστημα μας.

 

Μετρητά:

 

Ερχόμενοι στο χώρο της εταιρείας μας Αριστοτέλους 133, 11251, Αθήνα

 

 

*Επιπρόσθετα, θα πρέπει να σημειώσετε πως για την παραλαβή της παραγγελίας σας από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier καθώς και από το κατάστημα μας,θα πρέπει απαραίτητα να επιδείξετε το Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας/Διαβατήριο, διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να παραλάβετε την παραγγελία σας εφόσον είναι πληρωμένη με πιστωτική κάρτα - χρεωστική κάρτα ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης.