ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Υπαναχώρηση - Ακύρωση Παραγγελιών

Περίπτωση υπαναχώρησης αγοράς

 

Έχετε το δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης από την πώληση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, με μοναδική προϋπόθεση να ΜΗΝ έχει ανοιχτεί η αρχική συσκευασία και φυσικά να ΜΗΝ έχει ενεργοποιηθεί η συσκευή ή να ΜΗΝ έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο το προϊόν, και αφού έχει προηγηθεί πρώτα τηλεφωνική ή έγγραφη ενημέρωση μέσω mail .

Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή.

 Σε περίπτωση κατά την οποία ευθύνεται η εταιρεία μας για την αλλαγή/επιστροφή του προϊόντος τότε επιβαρυνόμαστε εμείς το κόστος επιστροφής.

 Αν το δέμα έχει προπληρωθεί, τότε η επιστροφή των χρημάτων ολοκληρώνεται μετά την παραλαβή του προϊόντος και έπειτα από έλεγχο των ανωτέρων.

Επιστροφές  δε γίνονται αποδεκτές, σε περιπτώσεις  φθοράς  ή  αλλοίωσης  της  συσκευασίας ή/και του προϊόντος.

Να γίνετε έλεγχος κατά την παράδοση από τον μεταφορέα, ελέγξετε τα προϊόντα και υπογράψετε για την ακεραιότητά τους.

 

Πάντα να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο.

 

 

Ακύρωση αγοράς

 

Μπρορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή την παραγγελίας σας εφόσον δεν έχει αποσταλεί. Η ακύρωση γίνεται μέσω τηλεφώνου ή email. Το ποσό επιστρέφεται ακέραιο και χωρίς καμιά επιβάρυνση στον πελάτη. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται είτε μέσω τραπέζης, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας. Εάν δεν προλάβετε και η παραγγελία σας αποσταλεί, τότε ισχύει η περίπτωση επιστροφής προϊόντων.

 

 Εάν έχετε πληρώσει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα και επιθυμείτε την ακύρωση της συναλλαγής σας και εφόσον δεν σας έχουν αποσταλεί τα προϊόντα, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα, μέσω e-email ή τηλεφωνικά, για να σας επιστρέψουμε άμεσα το ποσό χρέωσης που έχει γίνει στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα.