ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Οροι Χρήσης

Όροι Χρήσης


Γενικά

 Tα πνευματικά δικαιώματα του Περιεχομένου (π.χ. προγράμματα, πληροφορίες, δεδομένα) και των Υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου Pricecom.gr που έχουν εισαχθεί στο Δίκτυο, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.


Όλοι οι όροι που αναγράφονται ισχύουν για όλα τα προϊόντα και προς όλους τους αγοραστές - πελάτες και οποιαδήποτε συναλλαγή αφορά αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα  ή από το φυσικό μας κατάστημα, εμπίπτει στους όρους που αναφέρονται κατωτέρω και αναγράφονται ευκρινώς στο διαδικτυακό μας κατάστημα.Διαθεσιμότητα προϊόντων

Αν παραγγείλατε προϊόν με ένδειξη διαθεσιμότητας:«ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ» η παραγγελία σας θα αποσταλεί σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών. Εάν η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη και καταχωρηθεί πριν από τις 16.00 θα αποστέλλεται ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ και θα παραδίδετε την επόμενη εργάσιμη.


 


«ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος. Ο χρόνος παράδοσης τέτοιων παραγγελιών ορίζεται κατά προσέγγιση έως 30 ημέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προμηθευτών μας.


 


«ΠΑΡΑΔΟΣΗ 4-10ΗΜΕΡΕΣ» η παραγγελία σας θα αποσταλεί σε διάστημα 4-10 ημερών. 


 


 


Αποστολή / Μεταφορά


Αποστολές γίνονται μόνο εντός Ελλάδος με ACS Courier


Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.


 


Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (ACS courier). Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.Ο χρόνος παράδοσης που ορίζει η μεταφορική εταιρία για την παράδοση των δεμάτων είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται οι καθορισμένες από την εταιρία ως «δυσπρόσιτες περιοχές»). Για μεταφορές που έχουν καθυστερήσει από εξωγενείς παράγοντες (απεργίες, κλείσιμο δρόμων, ακραία καιρικά φαινόμενα κλπ.) το κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη.


 


Χρόνος Παράδοσης:Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η αποστολή πραγματοποιείται σε διάστημα 1 έως 3 εργάσιμων ημερών εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο. Εάν η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη και καταχωρηθεί πριν από τις 16.00 θα αποστέλλεται ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ .


 

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει. Η ευθύνη παράδοσης σε αυτή τη περίπτωση βαραίνει την εταιρεία courier αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη των 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας στην εταιρεία courier.


Για να μάθετε εάν η περιοχής σας κατατάσσεται στη λίστα των δυσπρόσιτων περιοχών ακολουθείστε αυτόν το σύνδεσμο.https://www.acscourier.net/el/myacs/ta-ergaleia-mou/anazitisi-perioxwn/


 

 


Έξοδα αποστολής: Χρέωση Αποστολής: 3,00€


  Αντικαταβολή: 2,00€.


 


  *Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας, λαμβάνετε ηλεκτρονικό μήνυμα με τον αριθμό αποστολής προκειμένου να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας από την ιστοσελίδα της ACS Courier.


 

      https://www.acscourier.net/el/web/greece/track-and-trace


 


Σε περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα της ACS, το δέμα παραμένει στο εκάστοτε τοπικό υποκατάστημα 3 μέρες και μετά με εντολή δική μας επιστρέφεται στον αποστολέα.


 


*** ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! ! Σε περίπτωση παραλαβής χτυπημένης συσκευασίας παρακαλούμε να ενημερώνετε άμεσα την εταιρεία ταχυμεταφορών και το τμήμα πωλήσεων της Pricecom. 

*(Λόγο του νέου Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), ο παραλήπτης του δέματος θα πρέπει να είναι ο ίδιος με αυτόν που αναγράφει η αποστολή ειδάλλως θα πρέπει να ενημερώνει ο πελάτης την εκάστοτε επιχείρηση (είτε τηλεφωνικά, είτε γραπτώς στις παρατηρήσεις της παραγγελίας) ότι ο παραλήπτης θα είναι άλλος πέραν του ιδίου, επιδεικνύοντας πάντα επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.)

  Τρόποι ΠληρωμήςΓια την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών με τους παρακάτω τρόπους.


 


Αντικαταβολή


Μπορείτε να επιλέξετε μέθοδο πληρωμής αντικαταβολή και πληρώστε με μετρητά στην εταιρία ταχυμεταφορών (ACS courier) κατά την παράδοση .


Η υπηρεσία της αντικαταβολής  χρεώνεται 2€ ανά αποστολή.


Σας ενημερώνουμε πως (βάσει νόμου 4446/2016)  για πληρωμές μέσω POS καθώς και για αγορές άνω των 499,99€,εφόσον  έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής αντικαταβολή ,οι πληρωμές πρέπει να πραγματοποιούνται  μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτα, στην εταιρεία ταχυμεταφορών της περιοχή σας και ΟΧΙ με μετρητά.


 


 


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό


 


Τράπεζα Eurobank

 

 Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0048.25.0200163936


 IBAN: GR2602600480000250200163936


 Δικαιούχος: PRICE COM ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΙΝ. ΤΗΛΕΦ. ΕΠΕ


 


Μπορείτε να επιλέξετε μέθοδο πληρωμής Τραπεζική Κατάθεση για την εξόφληση της παραγγελίας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω τράπεζας ή ηλεκτρονικά μέσω e-banking.


Στην αιτιολογία κατάθεσης αναγράψτε τον αριθμό της παραγγελίας σας  καθώς επωνυμία ή το ονοματεπώνυμο σας για την διασταύρωση της πληρωμής.


Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του τελικού ποσού της παραγγελίας (τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον αγοραστή)


Στην περίπτωση που η κατάθεση πραγματοποιείται από άλλη τράπεζα και έχει επιπρόσθετα έξοδα παρακαλούμε δηλώστε ότι χρεώνεστε εσείς τα έξοδα της τράπεζάς (OUR) μην βάζετε χρέωση των εξόδων από κοινού (SHA).


 


Πληρωμή online με πιστωτική - χρεωστική κάρτα


Αναγνωρίζοντας την ύψιστη σημασία της προστασίας προσωπικών δεδομένων και της ασφάλειας των συναλλαγών, χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζουμε ταχύτητα και αξιοπιστία, παρέχοντας παράλληλα σε εσάς, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε κάθε περίπτωση.


 


Πληρωμή με Πιστωτική κάρτα - Χρεωστική κάρτα.


  • Το κατάστημα δεν υποστηρίζει δόσεις.
  • Στο χώρο του καταστήματος ΔΕΝ υποστηρίζονται πληρωμές με κάρτες Diners , PayPal & American Express
  • Δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για χρήση Πιστωτικών και Χρεωστικών Καρτών στο κατάστημα μας.


 


Μετρητά:Ερχόμενοι στο χώρο της εταιρείας μας Αριστοτέλους 133, 11251, Αθήνα


 *Επιπρόσθετα, θα πρέπει να σημειώσετε πως για την παραλαβή της παραγγελίας σας από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier καθώς και από το κατάστημα μας,θα πρέπει απαραίτητα να επιδείξετε το Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας/Διαβατήριο, διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να παραλάβετε την παραγγελία σας εφόσον είναι πληρωμένη με πιστωτική κάρτα - χρεωστική κάρτα ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης.


 


 Όροι εγγύησηςΌλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από εγγύηση με το παραστατικό αγοράς τους από τα επίσημα service της εκάστοτε αντιπροσωπείας τους.


Για να καλυφθείτε από εγγύηση αποστέλλετε το προϊόν συνοδευόμενο από ένα αντίγραφο του παραστατικού αγοράς στα επίσημα service αντιπροσωπείας προκείμενου να περάσει από τεχνικό έλεγχο. Στην περίπτωση των Xiaomi η εγγύηση παρέχεται από το κατάστημα μας.
Επιστροφές  «D.O.A.»Η εγγύηση D.O.A. παρέχεται για τις πρώτες 7 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:


•           Το προϊόν πρέπει να σταλεί από τον πελάτη εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, με την πλήρη συσκευασία του και το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς.


•           Η κακή λειτουργία του προϊόντος πρέπει να οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή και όχι σε βλάβη που προκλήθηκε από κακή χρήση του προϊόντος, όπως για παράδειγμα από πτώση, λειτουργία εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή, επέμβαση στο εσωτερικό ή το λειτουργικό του από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς κλπ.


•           Το προϊόν θα αντικατασταθεί (ΜΟΝΟ και εφόσον πιστοποιηθεί η βλάβη από την επίσημη αντιπροσωπεία ή το service)**. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα.
Oι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για να καλυφθείτε είναι: Αποστέλλετε το προϊόν στην ACS στο Σύνταγμα υπόψιν Pricecom με χρέωση δική μας και με τη σειρά μας το αποστέλλουμε στο αντίστοιχο εξουσιοδοτημένο service για τεχνικό έλεγχο και επίσημη αναφορά της βλάβης.


Εφόσον διαπιστωθεί από το επίσημο service ότι η βλάβη οφείλεται σε κατασκευαστικό πρόβλημα και όχι σε υπαιτιότητα του χρήστη, προχωράμε σε αντικατάσταση του προϊόντος.


Αντικατάσταση συσκευής δεν γίνεται στην περίπτωση επανεγκατάστασης λειτουργικού ή αντικατάστασης μπαταρίας.


Σε περίπτωση που το πόρισμα από τον τεχνικό έλεγχο αναφέρει μηχανικό πρόβλημα συσκευής, τότε το κατάστημά μας προβαίνει, μετά από συνεννόηση με τον πελάτη, σε αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο ή σε επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη.
Η διαδικασία ελέγχου μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 14 ημερολογιακές ημέρες.
Eπισκευή/Service της συσκευήςΑνάλογα με την συσκευή που έχετε,πέραν του 7 ήμερου, απευθύνεστε απευθείας στην εκάστοτε αντιπροσωπεία,για τα Xiaomi  μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς ή στην Citisaid  με την απόδειξη αγοράς .


Για να μπορέσει να γίνει σωστά η διαδικασία του ελέγχου , σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσκομίσετε, το κινητό πλήρες ξεκλείδωτο (pin/μοτίβο κλειδώματος, λογαριασμοί) και αν είναι apple να έχει απενεργοποιημένο το find my iphone , καθώς και την απόδειξη της αγοράς.


Επίσημα Service:Nokia,Samsung / Smarteck Electronics - Tηλέφωνο: 2105820000  Πελασγίας 85, Περιστέρι 121 36    https://smartec.gr/gr.php


Apple  - Tηλέφωνο: 2119991260 Η εταιρεία Infoquest (Λ. Κηφισού 125 Ρέντη) και 0080044145417. Καθώς και η εταιρεία I-System 2152154400 https://store.i-system.gr/


SAMSUNG  - Tηλέφωνο: 801117267864 και από κινητό 2106897691 www.samsung.gr


SONY  - Tηλέφωνο: 80111810810 https://www.sony.gr/


LG  - Tηλέφωνο: 2104800564  https://www.lg.com/gr


CATERPILLAR - CELLCOM Ε.Π.Ε.- Αργυρουπόλεως 65, Αργυρούπολη 16451 Tηλέφωνο: 2106621035 http://www.cellcom.gr/site/gr/


HUAWEI   - Tηλέφωνο: 2170007575 Μιχαλακοπούλου 178, Αθήνα 115 27, 09:00 ~ 17:00 Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός Επίσημων Αργιών https://consumer.huawei.com/gr/


XIAOMI   - Μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο (210-3006314)


Lenovo   - Tηλέφωνο: 2111984507 Lenovo Technology B.V.- Greece Branch Λαγουμιτζή 24 Καλλιθέα, ΤΚ 17671 Αθήνα https://www.lenovo.com/gr/el


Alcatel - Cellcom Ltd-TCL - Τηλέφωνο: 2109933070 https://www.alcatelmobile.com/gr/


REALME - Τηλέφωνο: 2160027021 ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ 6  , Ελληνικό ΤΚ 16777    https://smart4all.com.gr/


 

Περίπτωση υπαναχώρησης αγοράςΈχετε το δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης από την πώληση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, με μοναδική προϋπόθεση να ΜΗΝ έχει ανοιχτεί η αρχική συσκευασία και φυσικά να ΜΗΝ έχει ενεργοποιηθεί η συσκευή ή να ΜΗΝ έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο το προϊόν, και αφού έχει προηγηθεί πρώτα τηλεφωνική ή έγγραφη ενημέρωση μέσω mail .


  • Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή.
  •  Σε περίπτωση κατά την οποία ευθύνεται η εταιρεία μας για την αλλαγή/επιστροφή του προϊόντος τότε επιβαρυνόμαστε εμείς το κόστος επιστροφής.
  •  Αν το δέμα έχει προπληρωθεί, τότε η επιστροφή των χρημάτων ολοκληρώνεται μετά την παραλαβή του προϊόντος και έπειτα από έλεγχο των ανωτέρων.
  • Επιστροφές  δε γίνονται αποδεκτές, σε περιπτώσεις  φθοράς  ή  αλλοίωσης  της  συσκευασίας ή/και του προϊόντος
  • Να γίνετε έλεγχος κατά την παράδοση από τον μεταφορέα, ελέγξετε τα προϊόντα και υπογράψετε για την ακεραιότητά τους.
  • Πάντα να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο.


 

 


Ακύρωση αγοράςΜπρορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή την παραγγελίας σας εφόσον δεν έχει αποσταλεί. Η ακύρωση γίνεται μέσω τηλεφώνου ή email. Το ποσό επιστρέφεται ακέραιο και χωρίς καμιά επιβάρυνση στον πελάτη. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται είτε μέσω τραπέζης, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας. Εάν δεν προλάβετε και η παραγγελία σας αποσταλεί, τότε ισχύει η περίπτωση επιστροφής προϊόντων. Εάν έχετε πληρώσει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα και επιθυμείτε την ακύρωση της συναλλαγής σας και εφόσον δεν σας έχουν αποσταλεί τα προϊόντα, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα, μέσω e-email ή τηλεφωνικά, για να σας επιστρέψουμε άμεσα το ποσό χρέωσης που έχει γίνει στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα.


 


 

 


Όροι τιμολογίου βάση ΠΟΛ 1150 άρθρο 39α


 


Διαδικασία Έκδοσης ΤιμολογίουΣύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 5 και 6 του άρθρου 39α του Κώδικα Φ.Π.Α., τα φορολογικά στοιχεία δεν επιβαρύνονται με Φ.Π.Α., εάν ισχύουν αθροιστικά οι παρακάτω προϋποθέσεις:α) Αγαθά που παραδίδονται μεμονωμένα ή ως ενιαίο σύνολο, τα οποία κατατάσσονται στους κατωτέρω κωδικούς του Κοινού Δασμολογίου της Ε.Ε. (Συνδυασμένη Ονοματολογία - Σ.Ο., καν. 2658/87 του Συμβουλίου, όπως ισχύει για το 2017 με τον εκτελεστικό κανονισμό 1821/2016/6.10.2016):- Κινητά τηλέφωνα: «85171200».


- Κονσόλες για παιχνίδια: «95045000».


- Ταμπλέτες ηλεκτρονικών υπολογιστών και φορητοί υπολογιστές: «84713000».


 


β) Ο αντισυμβαλλόμενος είναι υποκείμενος στο φόρο με δικαίωμα έκπτωσης του φόρου των εισροών του.


 


γ) Παραδόσεις αγαθών που έχουν τόπο φορολογίας το εσωτερικό της Χώρας και δεν απαλλάσσονται ή δεν επιβαρύνονται με Φ.Π.Α. βάσει λοιπών διατάξεων του Κώδικα Φ.Π.Α..


 

Η παραπάνω διαδικασία πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να πραγματοποιηθεί ΠΡΙΝ από τη συναλλαγή και τη διαδικασία τιμολόγησης και η παραγγελία να έχει πραγματοποιηθεί με τα στοιχεία της επιχείρησης.


Συνοπτικό Οδηγό ΑΑΔΕ  για Αγοραστές ( https://www.aade.gr/dl_assets/39afpa/user_guide_summary_4_buyers_aade39afpaV1.0.pdf ) 


 


 ΟΔΗΓΙΕΣ


O αγοραστής θα πρέπει να κατεβάσει το πρόγραμμα της ΑΑΔΕ και να δημιουργήσει κωδικό μίας χρήσης. Κατόπιν θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική παραγγελία και να αποσταλεί μέσω email στο info@pricecom.gr η καρτέλα από την ΑΑΔΕ των νομικών/φυσικού προσώπου για να δηλωθεί παραλαβών.


Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας, θα λάβει χώρα επεξεργασία και έλεγχος και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της, θα ενημερωθεί ο πελάτης για το ποσό προς κατάθεση. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου η πληρωμή γίνεται μόνο με Τραπεζική Μεταφορά / Έμβασμα, από εταιρικό/επαγγελματικό λογαριασμό που ανήκει στον ίδιο ΑΦΜ με αυτόν του Πελάτη και η αποστολή των προϊόντων γίνεται μόνο στην έδρα της επιχείρησης του  Πελάτη. Από την στιγμή που έχετε ήδη μια παραγγελία σε εξέλιξη δεν υπάρχει η δυνατότητα να καταχωρήσετε και δεύτερη. Η παραλαβή του δέματος γίνεται μόνο από το νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης προσκομίζοντας την ταυτότητα του ή το διαβατήριο του για ταυτοπροσωπία. Σε διαφορετική περίπτωση ο παραλαβών θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής (ΚΕΠ ή ΑΤ) και την ταυτότητά του ή το διαβατήριο του.


Με την ολοκλήρωση της πληρωμής θα χρειαστεί να μας αποστείλετε το καταθετήριο μέσω email στο info@pricecom.gr 


Σε περίπτωση που η επιχείρησή σας δεν ανήκει σε κανονικό καθεστώς ΦΠΑ, τότε ο ΦΠΑ 24% θα χρεωθεί κανονικά στο τιμολόγιο.


Τα προϊόντα τα οποία δεν υπάγονται στις διατάξεις του άρθρου 39α (Ν.2859/2000) θα τιμολογούνται κανονικά με ΦΠΑ 24% σε όλες τις επιχειρήσεις.


Σε περίπτωση που: η πληρωμή δεν γίνει εντός 24 ωρών από την στιγμή που θα σας ενημερώσουμε η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα και θα πρέπει να προχωρήσετε σε νέα.


 


ΠΡΟΣΟΧΗ 


1) Σε περίπτωση λάθος κωδικών καταχώρησης συναλλαγής στην εφαρμογή της ΑΑΔΕ η παραγγελία θα ακυρώνεται θα γίνεται  επιστροφή χρημάτων και θα πρέπει να ακολουθηθεί εκ νέου η διαδικασία 


2) Σε περίπτωση πληρωμής με μετρητά σε ταμείο τράπεζας ή πληρωμής από άλλος λογαριασμό πέραν του εταιρικού  η παραγγελία θα ακυρώνεται θα γίνεται  επιστροφή χρημάτων και θα πρέπει να ακολουθηθεί εκ νέου η διαδικασία . 


3) Σε  περίπτωση μη αποστολής του εγγράφου νομικών προσώπων/φυσικού προσώπου  εντός της ίδιας μέρας με την παραγγελία αυτή ακυρώνετε αυτόματα. 


Σε περιπτώσεις που ο καταναλωτής έχει ολοκληρώσει τη συναλλαγή με απόδειξη λιανικής ΔΕΝ μπορούμε να δεχτούμε την ακύρωση της και την έκδοση τιμολογίου.


 


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Παραγγελίες που αφορούν επιτηδευματίες με κύρια ή δευτερεύουσα Δραστηριότητα πώληση κινητής τηλεφωνίας θα πραγματοποιούνται μόνο μετά από επικοινωνία μέσω email με το κατάστημά μας στο info@pricecom.gr


 


Δεν επιτρέπεται η διάθεση των προϊόντων ως μεταπωλητής -ενδιάμεσος σε δευτερογενή αγορά καταναλωτών. 


Η εταιρία μας επειδή δεν είναι εφικτό να έχει μεγάλο απόθεμα προϊόντων, ως ηλεκτρονικό κατάστημα, στηρίζει αποκλειστικά και μόνο τη λιανική και όχι τη χονδρική πώληση και δέχεται παραγγελίες από επαγγελματίες για ένα (1) τεμάχιο 


* Οι παραγγελίες που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις  θα θεωρούνται παραγγελίες με 24% ΦΠΑ και δεν θα τροποποιούνται εκ των υστέρων  .ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΔΕΔΟΜΈΝΑ H pricecom.gr, δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η ιστοσελίδα pricecom.gr είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, ο πελάτης μας, να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς.


Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα pricecom.gr, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα.


Γενικά


Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από τη pricecom.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει η pricecom.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν τον αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Η pricecom.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με τη pricecom.gr τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.


 


Συγκέντρωση πληροφοριών


Η pricecom.gr σχεδίασε την ιστοσελίδα της έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν τα προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν email στη pricecom.gr.


 


Χρήση των Πληροφοριών


H pricecom.gr συλλέγει τέσσερις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες:   - στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης,


  - στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από τη  pricecom.gr,Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, στοιχεία πιστωτικής κάρτας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής – παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει.
H pricecom.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με:-       Την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας


-       Την επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση  : 

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από τη pricecom.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@pricecom.gr


 


Πρόσβαση στις Πληροφορίες. Κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας. Επίσης η χρήση πιστωτικής κάρτας, για την χρέωση της οποίας χρειάζονται δικαιολογητικά ταυτοποίησης στοιχείων νόμιμου κατόχου την πρώτη και μόνο φορά, διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα της pricecom.gr. Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους της pricecom.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. H pricecom.gr απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση η pricecom.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).


 
Περιοδικές  Αλλαγές


Συνεχώς η pricecom.gr  επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.


Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας τους Απορρήτου που εφαρμόζει η pricecom.gr. Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.


 

ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΠΟΡΡΉΤΟΥ 


Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.